Skip links

Carwrapping

Premium carwrapping

Volledige auto laten carwrappen? Wij weten er wel raad mee! Jarenlange ervaring in het volledig wrappen van auto's, bussen en trailers.

Carwrappen, wat is het?

Met carwrappen “beplakken”  we eigenlijk de complete auto met zelfklevende folie. Speciaal ontwikkeld voor voertuigen. Deze folie laat zich door warmte vervormen waardoor wij de complete auto carwrappen. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring waardoor je zeker bent van een geweldig duurzaam resultaat.

3M select partner

Een perfect eindresultaat? Daar ben je van gegarandeerd, met de beste garantievoorwaarden en bovenal gewrapped door gecertificeerde plakkers. Zo ben je zeker van een wrap tot in detail!

Premium carwrapping

Je auto laten carwrappen kan ondertussen op veel plekken, maar de echte aandacht die een wrap verdiend krijg je maar weinig. Wij maken er een waar kunstwerk van, niet van lak te onderscheiden full-carwrap.

3M Select partner

3M Select partner

Sinds jaar en dag zijn wij gecertificeerd door 3M

Unieke look & feel

Van gave matte folie of juist een glanzende metalic, met carwrapfolie kun je alle kanten op.

uniek

Duurzame oplossing

PVC-vrije folies zijn in opkomst, wil je dat extra duurzame tintje aan jouw belettering dan helpen we je graag verder.

Veel gestelde vragen

Altijd al willen weten hoe lang gaat een wrap nou mee? Wat voor garantie geeft Lapré Reclame op een carwrap en hoe houd je een wrap het beste schoon…

Een full-carwrap hangt sterk af van het merk auto, type en uitvoering. Er is geen vaste prijs voor een carwrap

Wij gebruiken in de basis 3M folie, maar er zijn ook andere merken beschikbaar zoals Avery, Oracal en KPMF.

Om tot het perfecte resultaat te komen vragen wij je om de auto één week bij ons te laten. De laatste twee dagen zijn vooral om de folie optimaal te laten hechten aan de ondergrond.

Ja, dat is geen enkel probleem. Weet wel dat het wassen met de hand voor auto’s met een carwrap de voorkeur heeft voor langere levensduur.

Ja, bij het veranderen van de kleur van je auto moet je dit aangeven bij het RDW. Dit is kosteloos en gemakkelijk en snel te regelen, de kleur van de auto wordt dan aangepast.

paint protection folie film Zevenaar aanbrengen

Paint Protection Film

Je kostbare bezit beschermen, duidelijk verhaal maar waar te beginnen? Glascoating? Of kies je voor échte bescherming van de lak met specialie zelfherstellende Paint Protection Film?

Chrome-delete aanbrengen auto zwart

Chrome-delete

Al dat chrome op je auto, kan dat niet gewrapped worden? Ja zeker, een chrome-delete noemen we dat. Wij wrappen alle chrome accenten in zwart glanzend 3M 2080 folie

Hoe wrappen wij een auto?

In deze video laten we je zien hoe wij een auto wrappen.

Óók wij hebben cookies, ze verbeteren jouw ervaring op onze website.