Skip links

Carwrapping

Unieke carwrap op jouw auto?

Volledige auto laten carwrappen? Wij weten er wel raad mee! Jarenlange ervaring in het volledig wrappen van auto's, bussen en trailers.

Carwrapping, wat is het?

Met carwrappen “beplakken”  we eigenlijk de complete auto met zelfklevende folie. Speciaal ontwikkeld voor voertuigen. Deze folie laat zich door warmte vervormen waardoor wij de complete auto carwrappen. 

Onze specialisten hebben jarenlange ervaring waardoor je zeker bent van een geweldig duurzaam resultaat.

3M select partner Lapré Reclame Zevenaar Didam

Ervaar het verschil!

Je auto laten carwrappen kan ondertussen op veel plekken, maar de echte aandacht die een wrap verdiend krijg je maar weinig. Wij maken er een waar kunstwerk van, niet van lak te onderscheiden full-carwrap.

Mercedes AMG S63 3M carwrap origineel Voor
Mercedes AMG S63 3M carwrap rood Na
Coop supermarkten buswrap fleet pannerden

afwerking

Perfecte afwerking

Als we premium zeggen, dan doen we ook premium. Dat betekend dat onze specialisten zich focusen op super strakke afwerking zodat we nagenoeg spuitwerk afwerking kunnen garanderen!

Veel gestelde vragen

Altijd al willen weten hoe lang gaat een wrap nou mee? Wat voor garantie geeft Lapré Reclame op een carwrap en hoe houd je een wrap het beste schoon…

Een full-carwrap hangt sterk af van het merk auto, type en uitvoering. Er is geen vaste prijs voor een carwrap

Wij gebruiken in de basis 3M folie, maar er zijn ook andere merken beschikbaar zoals Avery, Oracal en KPMF.

Om tot het perfecte resultaat te komen vragen wij je om de auto één week bij ons te laten. De laatste twee dagen zijn vooral om de folie optimaal te laten hechten aan de ondergrond.

Ja, dat is geen enkel probleem. Weet wel dat het wassen met de hand voor auto’s met een carwrap de voorkeur heeft voor langere levensduur.

Ja, bij het veranderen van de kleur van je auto moet je dit aangeven bij het RDW. Dit is kosteloos en gemakkelijk en snel te regelen, de kleur van de auto wordt dan aangepast.

Zo carwrappen wij ook jouw auto!

Hoe wrap je een auto? We laten het je zien in onze promo-video. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag!

Wellicht ook interessant?

Chrome-delete aanbrengen auto zwart

Chrome-delete

Al dat chrome op je auto, kan dat niet gewrapped worden? Ja zeker, een chrome-delete noemen we dat.

paint protection folie film Zevenaar aanbrengen

Paint Protection Film

Je kostbare bezit beschermen, kies jij voor échte bescherming van de lak met speciale zelfherstellende Paint Protection Film?

We zijn benieuwd naar jouw project!

3 redenen om voor ons te kiezen

Productie in eigen huis

Al onze print & snijfolies worden in huis geproduceerd en verwerkt, met strikte kwaliteitseisen komen we tot het beste resultaat!

Duurzame kwaliteitsfolies

Enkel kwaliteitsfolies voor onze beletteringen, voor printwerk 3M en voor onze fleetmarking Avery Dennison. Zo ben je zeker van top kwaliteit die jaren mee gaat!

Passie voor het vak

Onze 3M gecertificeerde monteurs plakken de sterren van de hemel, en dat doen ze omdat ze een passie voor het vak hebben. Dat merk je als je ze bezig ziet maar bovenal in kwaliteit!

Zonnestroom Nederland caddy carwrap
Óók wij hebben cookies, ze verbeteren jouw ervaring op onze website.