Skip links

Freesletters

Outdoor & indoor freesletter logo's

Wil je jouw pand of wand een beetje uitstraling geven? Een 3D logo aan de wand is dan een prachtige oplossing. Hoe wij dit maken, vertellen we je graag.

3D Logo (freesletters)

3D letters, uitgefreesd uit bijvoorbeeld acrylox, RVS, schuim of staal. Het kan allemaal en dat maakt freesletters een veelzijdig product. We maken er complete logo’s van, in verschillende diktes en soorten.

Freesletters, 3D letters zijn er voor zowel binnen als buiten. Niet elk materiaal is voor buiten bedoeld, zo maken wij complete logo’s gefreesd uit forex (schuim) voor interieur doeleinden (jouw logo of bijv. een toffe tekst of quote).

Onderscheidend & uniek

Als je op zoek bent naar iets unieks, dan ben je aan het juiste adres. We denken graag een tof plan voor je uit als het gaat om 3D reclame, of dat nu onverlicht of verlicht moet worden. We komen met een uitgewerkt concept vanuit waar we gaan kijken naar materialen en montage mogelijkheden.

3D logo of elementen

Zonder zorgen complete truck & trailer fleet onder controle met pakkende signing. Logistieke oplossingen en plakken op locatie behoren bij de mogelijkheden.

Ruime materiaal keuze

Van acrylox (kunststof) tot RVS en geslepen aluminium. Zowel voor binnen als buitengebruik

Inclusief montage

Door onze monteurs vakkundig aangebracht.

uniek

Premium uitstraling

Plaats een 3D logo aan de gevel, of bij binnenkomst entree, op kantoor of in de vergaderruimte.

Uitgelichte cases

Hier zijn we trots op!

Óók wij hebben cookies, ze verbeteren jouw ervaring op onze website.