Skip links

Glasfolies

Melkglas folie is een decoratieve raamfolie die vaak gebruikt wordt om inkijk tegen te gaan en privacy te creëren. Deze folie heeft een melkachtige uitstraling, waardoor het lijkt alsof het glas is gezandstraald. Hierdoor kan het bijvoorbeeld gebruikt worden in kantoren, vergaderruimtes, glazendeuren en volledige glaswanden.

Matrix lubricants Duiven privacy folie kantoor glaswanden

Unieke oplossingen
voor glaswanden

Glaswanden folie met uniek ontwerp, print of design? Van ontwerp tot uitvoering!

Melkglasfolies

De traditionele folies omtrent privacy zijn niet meer weg te denken, maar er zijn ook fraaie alternatieven.

PVC-vrije oplossingen

Er zijn veel milieuvriendelijke oplossingen op gebied van materiaal en duurzame productie. Wij produceren daarnaast onder het label Greenguard Gold ®

Ontwerp

Onze creatieve vormgevers zijn thuis in het maken van een maatwerk design voor alles op gebied van sign & print.

Meer weten

Innovatie in print

De standaard folies kennen de meeste wel, maar er zijn ook tal van variaties mogelijk. Van full-color print transparant met uniek design of lijnenspel op glashelder met wit print.

Vakmanschap al meer dan 10 jaar!

melkglas folie biedt meer dan alleen privacy. Het kan ook gebruikt worden als decoratie en branding. Zo kan het worden voorzien van logo’s of tekst om bijvoorbeeld de naam van het bedrijf op een subtiele manier te communiceren. Ook kan het grenzen aangeven of een bepaalde ruimte accentueren.

Melkglas folie is bovendien eenvoudig aan te brengen en te verwijderen. Het kan op maat gemaakt worden en is verkrijgbaar in verschillende kleuren en designs. Kortom, melkglas folie biedt diverse mogelijkheden voor zowel praktisch als decoratief gebruik.

Wij pakken het anders aan, ervaar het verschil.

Persoonlijk contact

Niet u vraagt wij draaien maar een partner die meedenkt, adviseert en een plan maakt voor elk sign & print vraagstuk. Met een team van specialisten staan we voor je klaar.

Verhelderende communicatie

Een afspraak is een afspraak, we plannen deadlines en bijten ons er op vast. We hebben een no-nonsense aanpak en houden van strakke korte lijnen voor direct resultaat!

gecertificeerd

3M Select partner

Onze 3M gecertificeerde monteurs plakken de sterren van de hemel, en dat doen ze omdat ze een passie voor het vak hebben. Dat zie je terug in onze producten en de manier waarop wij ze maken.​

uitgelicht

Recente cases

Enkele uitgelichte cases die je niet wilt missen

Direct een offerte aanvragen

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Klik of sleep bestanden naar dit veld om te uploaden. Je kunt tot 3 bestanden uploaden.