Skip links

Over ons

alles onder één dak

Van zolderkamer, naar sign & print professional

De zolderkamer, op moment van schrijven zo’n 11 jaar geleden. Met een KVK inschrijving op zak in 2008 tijdens mijn studie Lapré Media begonnen, het vormgeven van diverse signproducten. Met name autobelettering en klein reclamemateriaal zoals reclameborden en spandoeken.

Omdat het starten van een eigen bedrijf meer het idee was om later wat mee te doen besloot ik aan de slag te gaan bij een middelgroot signbedrijf in de achterhoek. Mijn eigen werk groeide alleen dusdanig dat ik na 1,5 jaar besloot om door te pakken met Lapré Media wat later Lapré Reclame is geworden.

Na enkele jaren als freelancer actief te zijn, betrek ik in 2016 het pand aan de hengelder 24a in Zevenaar. 180m² aan werkruimte, een toen nog veel te grote ruimte “dat is straks écht nodig” zei ik tegen mijn vrouw toen nog.

Het eerste jaar was een rollercoaster, veel uren maken, van allerhande werkzaamheden en eigenlijk te veel stress. Ik herpak me zelf en besluit uitsluitend nog te werken voor klanten die mijn meerwaarde én kwaliteit écht waarderen.

En toen ging het hard… van 1 collega naar eigen printer, naar 2 nieuwe collega’s en toen kwam het besef dat we het niet meer redden op 180m². 

We verhuisde in 2021 naar een pand van 920m² waar we de groei konden realiseren die we doormaakte. Op moment van schrijven, tellen we een team van 6 specialisten. Bedenken en maken we de mooiste ontwerpen, produceren we alles in huis en realiseren we met onze signmakers de gaafste projecten.

Alles onder één dak

Met een team van specialisten heeft eenieder zijn eigen taak, verantwoordelijkheid maar ook passie! Zo werken de de sign specialisten aan complexe sign oplossingen en gaan ze er helemaal in op. Waarom? Nou, omdat het hun passie is, en om een glimlach op jou gezicht te krijgen!

Alles op één plek geregeld

Wij helpen je graag af van al je sign & print problemen, of het nu gaat om een goed doordacht ontwerp, productie van jouw signproduct of het realiseren er van. 

Onze belofte

Dagelijks staan we met een enthousiast team voor je klaar om onze mouwen op te stropen. Van de mooiste gevelreclames & fleetmarking projecten tot prachtige interieur oplossingen en premium carwrapping.

Team

Nick Lapré

Nick Lapré

Directeur
Irina

Irina

Projectleider
Noel

Noel

Ontwerper
Rik

Rik

Junior ontwerper
Robin

Robin

Signmaker
Tim

Tim

Junior signmaker
Open sollicitatie?

Open sollicitatie?

Neem contact op

Vertrouwd, professioneel en zonder poespas

Wij zijn er voor hen die op zoek zijn naar sign & print producten van kwaliteit, bedacht, geproduceerd én gemaakt door team van specialisten.

Huisstijl ontwerp

Voertuigreclame

Binnen & buitenreclame

Waarom voor ons
kiezen?

No-nonsense mentaliteit

Doen wat we beloven & met passie voor het vak mooie dingen maken!

Alles onder één dak

Gemakkelijk, snel en overzichtelijk alles op gebied van sign & print.

Team van specialisten

Staan klaar om jouw volledig te ontzorgen, van a tot z

Hoornstra infrabouw en hoornstra bouw
Harrie Arendsen
Gemeente Zevenaar
Basil spread the cycling joy stickers
Rodruza steenfabriek
Trek bike europe behang naadloos visuals
Jazo Zevenaar

Recente cases

Enkele uitgelichte cases die we de moeite waard vinden om aan je te laten zien!

Óók wij hebben cookies, ze verbeteren jouw ervaring op onze website.