Skip links

Over ons

Autobelettering zorgt ervoor dat jouw bedrijfsauto er professioneel en herkenbaar uitziet, wat vertrouwen opwekt bij potentiële klanten. Of het nu gaat om een kleine personenauto of een bedrijfswagen, met autobelettering zet je jouw bedrijf op de kaart.

Lapré Reclame in Didam

Wij pakken het anders aan, ervaar het verschil.

Persoonlijk contact

Niet u vraagt wij draaien maar een partner die meedenkt, adviseert en een plan maakt voor elk sign & print vraagstuk. Met een team van specialisten staan we voor je klaar.

Verhelderende communicatie

Een afspraak is een afspraak, we plannen deadlines en bijten ons er op vast. We hebben een no-nonsense aanpak en houden van strakke korte lijnen voor direct resultaat!

gecertificeerd

3M Select partner

Onze 3M gecertificeerde monteurs plakken de sterren van de hemel, en dat doen ze omdat ze een passie voor het vak hebben. Dat zie je terug in onze producten en de manier waarop wij ze maken.​

Van zolderkamer naar regionale sign & print partner

Met een team van specialisten heeft eenieder zijn eigen taak, verantwoordelijkheid maar ook passie! Zo werken de de sign specialisten aan complexe sign oplossingen en gaan ze er helemaal in op. 

Kernwaarden

Wij helpen je graag af van al je sign & print problemen, of het nu gaat om een goed doordacht ontwerp, productie van jouw signproduct of het realiseren er van. 

Onze belofte

Dagelijks staan we met een enthousiast team voor je klaar om onze mouwen op te stropen. Van de mooiste gevelreclames & fleetmarking projecten tot prachtige interieur oplossingen en premium carwrapping.

Alles gemakkelijk onder
één dak geregeld

Wij zijn er voor hen die op zoek zijn naar sign & print producten van kwaliteit, bedacht, geproduceerd én gemaakt door team van specialisten.

Meer dan 10 jaar ervaring

Één aanspreekpunt

Eigen duurzame productie

Wij gaan voor je aan de slag

Nick Lapré

Nick Lapré

Directeur
Irina

Irina

Projectleider
Rik

Rik

Ontwerper
Anke

Anke

Studio & productie
Robin

Robin

Signmaker
Tim

Tim

Junior signmaker
Open sollicitatie?

Open sollicitatie?

Neem contact op

uitgelicht

Recente cases

Enkele uitgelichte cases die je niet wilt missen