Skip links

Interieurfolie

Interieurfolie is een veelzijdige en kosteneffectieve manier om het interieur van een ruimte te upgraden. Het kan worden gebruikt om meubels, muren, vloeren, ramen en zelfs apparaten te bekleden en te veranderen. Door het gebruik van interieurfolie kan een nieuwe look en feel worden gecreëerd zonder de kosten en het gedoe van het vervangen van hele stukken interieur.

Keuken wrap van wit naar matzwart

Uitgeliicht

Nieuwe look binnen
no-time!

Met interieurfolie is het ook mogelijk om verschillende texturen, patronen en kleuren toe te voegen aan een ruimte. Zo kan er bijvoorbeeld gekozen worden voor een houtlookfolie op de vloer of een marmerlookfolie op de keukenkastjes. Interieurfolie is daarnaast duurzaam en gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen. 

 

Zie en ervaar het zelf

Een mooi voorbeeld van renovatiefolie, deze keuken is door ons gewrapped. Er zijn veel mogelijkheden met interieurfolie, waardoor het een populair alternatief is voor een volledige renovatie.

Voor keuken wrap Voor
Keuken wrap in Arnhem Na

De 3 voordelen van interieurfolie

Een ander voordeel van interieurfolie is dat het duurzaam en gemakkelijk te onderhouden is. De folie kan worden schoongemaakt met een vochtige doek en is bestand tegen krassen, slijtage en vlekken. Dit betekent dat de folie ook een langere levensduur heeft dan traditionele verf of behang.

Hoge kwaliteit folie

Kras & stootvast

Onderhoudsvrij

uitgelicht

Recente cases

Enkele uitgelichte cases die je niet wilt missen

Direct een offerte aanvragen

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Klik of sleep bestanden naar dit veld om te uploaden. Je kunt tot 3 bestanden uploaden.