Skip links

Keuken wrappen

Een keuken wrap is een slimme manier om de uitstraling van je keuken snel en goedkoop te veranderen, zonder dat je daarvoor de hele keuken hoeft te vervangen. Met een wrap kun je jouw keuken een nieuwe look geven door simpelweg over de huidige oppervlakken heen te plakken met een speciaal daarvoor ontworpen folie. Deze folie is van hoge kwaliteit en bestand tegen hitte en vocht, en is beschikbaar in een scala aan kleuren en ontwerpen. 

Óók een nieuwe look voor jouw keuken?

De juiste folie, de juiste afwerking door specialisten. Wij wrappen wekelijks keukens groot en klein!

Renovatiefolie sample boek

125+ motieven & kleuren

Van houtlook tot uni-kleuren, maar ook betonlook en trend motieven

Renovatiefolie matzwart shop5 tankstation zevenaar

Kras & stootvast

Onze interieurfolie is kras en stootvast en is zeer gemakkelijk in het schoonmaken

Renovatiefolie close-up houtstructuur
NIEUW!

Hoge kwaliteit afwerking

Hoekjes, randjes, de details is waar wij in uitblinken

Bekijk het resultaat van een keuken wrap

Wij wrapte deze keuken met kookeiland in een nieuwe look. We gebruikten hier voor een goud metallic butler finish voor het eiland en een satijn gebroken wit voor de achterwand met apparatuur.

Voor keuken wrap Voor
Keuken wrap in Arnhem Na

Binnen no-time een nieuwe look voor jouw keuken

Keukenwraps zijn ook nog eens duurzaam, waardoor de keuken langer mee kan. Het is ook een handige optie als je niet zeker weet welke kleur of stijl je wilt, omdat je gemakkelijk kunt wisselen en experimenten met verschillende ontwerpen en kleuren. Al met al, een keuken wrap is een gemakkelijke en betaalbare manier om je keuken een frisse, nieuwe uitstraling te geven.

125+ motieven & kleuren

Garantie op folie & wrappen

Montage door héél Nederland

Veel gestelde vragen

Altijd al willen weten hoe lang gaat een wrap nou mee? Wat voor garantie geeft Lapré Reclame op een carwrap en hoe houd je een wrap het beste schoon…

De prijs van een keuken wrap is sterk afhankelijk van het aantal kastjes, laden en omvang van de keuken. In de regel wrappen wij al een keuken vanaf €995,00 incl. BTW.

Wij gebruiken de folies van Bodaq, een renomeerd merk op gebied van renovatiefolie. Duurzaam & beste garantievoorwaarden.

In veel gevallen toveren wij jouw keuken in één dag om, maar afhankelijk van de omvang twee dagen.

Garantie op de folie is 10 jaar, op hechting en afwerking 1 jaar. Dit is afhankelijk van de originele staat van de keuken, dit wordt vooraf duidelijk besproken.

Zeker, er zijn voldoende samples beschikbaar om in te zien of indien gewenst kunnen opsturen. Er zijn ook mogelijkheden voor een advies gesprek op locatie.

Óók wij hebben cookies, ze verbeteren jouw ervaring op onze website.