Skip links
project

Wagenpark belettering voor HelloTV

Opdrachtgever

HelloTV - Diverse locaties

Werkzaamheden

Productie & uitvoering

De belettering van Hellotv is opvallend en herkenbaar met gele accenten, mat zwarte cirkels en duidelijke witte teksten. Het gebruik van geel als accentkleur zorgt ervoor dat de letters eruit springen en de aandacht trekken. Het gebruik van witte teksten maakt de belettering duidelijk leesbaar en zorgt ervoor dat de boodschap van Hellotv overkomt. De combinatie van kleur en design zorgt ervoor dat de belettering van Hellotv een sterke identiteit heeft en zich onderscheidt van andere merken. Kortom, de belettering van Hellotv is niet alleen duidelijk en stijlvol, maar ook heel herkenbaar.

Dé beste manier van reclame die er bestaat

Wagenparkbelettering is een krachtig middel om jouw bedrijf of organisatie te promoten en in de kijker te zetten. Wanneer je jouw bedrijfswagens voorziet van belettering of beeldmerken, komt je merknaam en boodschap overal waar jouw voertuigen rijden.

Onderscheiden door middel van effectieve marketing

Wagenparkbelettering is een goede investering voor elk bedrijf dat wil investeren in effectieve marketing en professionele uitstraling. Zo ben je verzekerd van een kwalitatief hoogwaardige afwerking die jaren meegaat en uw bedrijf op een positieve manier onder de aandacht brengt.